• Magyar
  • Deutsches
  • English
Feliratkozás Hírlevélre

eno-kezi-lendkerek-daralo-eno-flywheel_1x1.jpg

ENO Kézi lendkerék daráló daráló zúzó hengerpár tengelyei rugóval feszítettek, az olcsóbb modellek fix tengelyeivel szemben. Az ENO sorozatot a kisüzemi és hobbi borászok igényeinek kielégítésére alakították ki. A csúszó garat csavarral leszerelhető és könnyen ...

eno-1-kezi-lendkerek-daralo_1x1.jpg

Eno 1 festett, kézi szőlődaráló. Óránkénti teljesítménye: 500-700 kg, beöntő garat mérete: 1210 x 580 x 350 mm, tömege: 22 kg

Almasavbontó baktériumok

Ön most itt áll: Borászati kezelő anyagok » Almasavbontó baktériumok

A fehérbor-fogyasztók egyre nagyobb része kedveli az alacsonyabb, nem túl savas fehérborokat. Szelektált tejsavbaktériumokkal jól struktúrált, alacsonyabb savtartalmú, gyümölcsös fehérborok készíthetők. A fehér fajtákat tekintve legjobban a Pinot Blanc és a Chardonnay alkalmas a biológiai almasavbontásra, de a Rajnai rizling almasavbontása is kiváló eredményt ad (ha nem is a teljes mennyiséget almasavbontjuk). Manapság a vörösborok almasavbontása hozzátartozik a vörösborkészítéshez. A tejsavbaktériumok miközben az almasavat tejsavvá alakítják olyan melléktermékeket képeznek, melyek lényegében befolyásolják a vörösborok bársonyosságát, javítják struktúrájukat, és hozzájárulnak a bor aromaképének kialakításához.

 

Kérje ajánlatunkat alsó elérhetőségeimen.

Tisztelettel.

Görög Gábor

Érdeklődés e-mailban >>   Érdeklődés Skype telefonon >>  Érdeklődés mobilon +36 30/455 9207