• Magyar
  • Deutsches
  • English
Feliratkozás Hírlevélre

eno-kezi-lendkerek-daralo-eno-flywheel_1x1.jpg

ENO Kézi lendkerék daráló daráló zúzó hengerpár tengelyei rugóval feszítettek, az olcsóbb modellek fix tengelyeivel szemben. Az ENO sorozatot a kisüzemi és hobbi borászok igényeinek kielégítésére alakították ki. A csúszó garat csavarral leszerelhető és könnyen ...

eno-1-kezi-lendkerek-daralo_1x1.jpg

Eno 1 festett, kézi szőlődaráló. Óránkénti teljesítménye: 500-700 kg, beöntő garat mérete: 1210 x 580 x 350 mm, tömege: 22 kg

ENO Kézi lendkerék daráló ENO/Flywheel

Ön most itt áll: Szőlő feldolgozás » Zúzó bogyózó gépek » ENO Kézi lendkerék daráló ENO/Flywheel

ENO Kézi lendkerék daráló daráló zúzó hengerpár tengelyei rugóval feszítettek, az olcsóbb modellek fix tengelyeivel szemben.

Az ENO sorozatot a kisüzemi és hobbi borászok igényeinek kielégítésére alakították ki. A csúszó garat csavarral leszerelhető és könnyen tisztán tartható. A meghajtás során összehangolva dolgozik a henger és a daráló. A gyümölcsöt például (szőlő, meggy, cseresznye, sárgabarack) töltse be a garatszájba, majd kézzel hajtva a fogaskerék áttétel segítségével a gyümölcs daráló hengereken át passzírozza a gyümölcsöt. 

 

Figyelem! A kemény étkezési gyümölcsöt nem tudja 100% -ig kimagozni. Lehetőleg puha érlelt (de nem kiforrt) gyümölccsel dolgozzon!

 

Elérhető a következő kivitelezésben: 

Hagyományos fém, csak rozsdamentes tartály és keverő, teljesen rozsdamentes acél.
A keverő kapható szőlődaráló változatban, vagy a gyümölcs magozó kivitelben.

 

Érdeklődés e-mailban >>   Érdeklődés telefonon >>