• Magyar
 • Deutsches
 • English
Feliratkozás Hírlevélre

eno-kezi-lendkerek-daralo-eno-flywheel_1x1.jpg

ENO Kézi lendkerék daráló daráló zúzó hengerpár tengelyei rugóval feszítettek, az olcsóbb modellek fix tengelyeivel szemben. Az ENO sorozatot a kisüzemi és hobbi borászok igényeinek kielégítésére alakították ki. A csúszó garat csavarral leszerelhető és könnyen ...

eno-1-kezi-lendkerek-daralo_1x1.jpg

Eno 1 festett, kézi szőlődaráló. Óránkénti teljesítménye: 500-700 kg, beöntő garat mérete: 1210 x 580 x 350 mm, tömege: 22 kg

Huzalfeszítők

Ön most itt áll: Fém szőlő és gyümölcsoszlop támrendszerek » Huzalfeszítők

Támrendszerünk gerince a megfelelő huzalok, megfelelő erőségben és módón való megfeszítése. Ehez segítenek az alábbi termékek.

 • Gripple huzalfeszítő rendszer

   

   

   

  Grippele huzalfeszítő rendszer  

  Huzal feszítő szem a különböző átmérőjű huzalok feszítésére egy nagyon gyors és tartós megoldás. Használható huzalok összekötésére és a végoszlop végén a tartó huzalok megfeszítésére. Könnyen szétszedhető oldható kötést biztosít.

   

 • Gripple végoszlop kikötés rögzítés

  A Gripple rendszer teljes megoldást kínál akár fa, akár fém végoszlopok lehorgonyzásához. A hagyományos lehorgonyzó csigát a Gripple horgony kiváltja csaknem minden talajtípusnál, az oszlopok csigához történő kikötésének leghatékonyabb módja pedig a Gripple végoszlop kikötő szett használata.

   

   

   

   

   

 • Huzal feszítő lánc és szegeg

  Crapal szegek, feszítő lánc

  Fa támrendszerhez használható horganyzott szegek és feszítő lánc.